תאומות זהות

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

07/07/2005 | 10:03 | מאת: שרה

שלום, לפני שש שנים ילדתי תאומות (בניתוח קיסרי) לא עידכנו אותנו אם הן זהות (שליה אחת או שתיים). איך אני יכולה לבדוק את הנושא? תודה.

07/07/2005 | 18:36 | מאת: חיפאית

שרה, אני מאמינה שיצאת מבית החולים בזמנו עם מכתב שחרור. אם לא שמרת העתק ממנו, אז ודאי הבאת אותו לרופא הילדים בקופת החולים ו/או בטיפת חלב. תנסי להיזכר, אולי הבאת העתק של המכתב לגינקולוג שלך.. אם לא תמצאי שם, תנסי לפנות למחלקת יולדות בבית החולים שבו ילדת, אני מאמינה שהם שומרים את התיקים הרפואיים במשך לפחות כמה שנים. חיפאית

09/07/2005 | 09:34 | מאת:

שרה שלום אף שפורום זה אינו עוסק בתשובות לשאלות רפואיות מובהקות, הדעת נותנת שבבדיקה גנטית פשוטה תוכלי לקבל תשובה לשאלתך. מוצע כי תתייעצי עם רופא המשפחה בעניין זה.