טיפול שיניים שניתן ללא הסכמה - דחוף- היום התור...

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

04/07/2005 | 16:07 | מאת: אבישי

שלום, שילמתי למרפאת שיניים מראש סכום כולל עבור טיפול הכולל מספר אלמנטים. בזמן קביעת התור האחרון התברר לי שכנראה ללא ידיעתי ( מדובר בזמן ארוך של טיפול ולא עקבתי אחר מה בדיוק מבצע הרופא בכל פעם) ביצע הרופא טיפול נוסף-כתר שעלותו היא כ 2000 ש"ח וכעת אני נדרש לשלמם. הסכום ששולם מראש היה עבור טיפול כולל ולא הוסבר לי באף פגישה לאחר מכן שישנו עוד כתר שעלי להוסיף או לשלם סכום נוסף כלשהו. מה הן זכויותיי בברכה אבישי

06/07/2005 | 22:54 | מאת:

אבישי שלום מאחר ואין בידי את גירסת הרופא התשובה תינתן בערבון מובל. בעיקרון הרופא זכאי לתמורה עבור עבודה שביצע אף אם הייתה אי הבנה. אם הטיפול נעשה ועזר לך הרי שאתה חייב בתמורה לפחות לפי שכר ראוי. אם הטיפול היה מיותר או שלא רצית בו הרי שיש בידיך להמקח על המחיר ולשלם לרופא שכר ראוי בשים לב לכך שהוטעית.