תביעת נזקין - בדיקה אצל רופא מומחה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

02/07/2005 | 00:16 | מאת: אלון

שלום לך עו"ד דיוויס עברתי תאונת עבודה וכעת לאחר שנים רבות אני מתחיל בתהליך . לצערי ישנה מחלוקת בין עמדתי לבין חברת הביטוח עד לרמות אבסורדיות בקרוב אפגש עם המומחה הנורולוגי של החברה , האם אוכל לבקשו לבצע בדיקות ולמצוא ספציפית את אותם ממצאים שרופאים אוביקטיביים מצאו והם פתלוגיים ברורים - אך לא זכו כל התייחסות מתאימה מהביטוח הלאומי אני חושש שהרופא של חברת הביטוח יתעלם מכל הממצאים הללו באלגנטיות כפי שחבריו עשו . מודה לך על התייחסתוך אלון

02/07/2005 | 20:06 | מאת:

אלון שלום אינני איש בשורה. הסיכוי לאוזן קשבת ע"י מומחה מטעם חב' הביטוח נמוך מאוד אלא אם תבדק ע"י רופא הגון במיוחד. הדרך להעמיד את תלונתך על שולחן המו"מ הוא באמצעות חוות דעת של מומחה מטעמך. לקביעת המוסד לביטוח לאומי אין רלבנטיות אלא אם מדובר בתאונת דרכים והקביעה היא על פי דין.