כוויות בטיפול הורדת שיער בליזר

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

23/06/2005 | 11:04 | מאת: פאר

במהלך הטיפול בפגישה ה-5 הוחלפה הרופאה (נודע לי בדיעבד שהיא גניקולגית) וכל רגליי נכבו, לא עבדתי 3 ימים עקב הצריבות והכאבים העזים, פניתי לנטורפיל וטענו כי ידוע שישנם לפעמים רגשויות קבלתי משחה נגד כויות. צלמתי את הרגליים הכוויות. שילמת סכום נכבד ולא קבלתי תמורה. לא חזרתי להמשך הטיפול מחשש ופחד, כספי לא הוחזר לי עברה שנה מאז, האם יש מקום לתביעה????

25/06/2005 | 10:33 | מאת:

פאר שלום התשובה חיובית. כוויות הם סיכון ידוע בהסרת שיער בלייזר לכן יש חובת זהירות מוגברת. פני לעו"ד המתמחה בתביעות ר"ר להתייעצות.