רשלנות רפואית - מתוך סאדיזם לשמו!!!!!!

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

23/06/2005 | 01:20 | מאת: calltome

שלום לך, אני עברתי טיפול, שהיה אמור להתבצע בהרדמה כללית!!! ההרדמה לא בוצעה, הטיפול בוצע בי בצורה משפילה הכוללת העלבות וצעקות למיניהן בעקבות זעקותיי מהכאב, (נשלחתי על ידי המנחת לבי"ח פסיכיאטרי כדי לקבל כדור הרגעה... כנראה חשב שאני ארגע מצורת הצחוק הזו....כך הרגשתי ולכן גם לא הגבתי על כך). בטופס השחרור הוא החסיר פרט חשוב ביותר. ניגשתי לרופא אחר (מאותו התחום, בבי"ח אחר) שהיה בהלם מהסיפור שלי. והבנתי שתוך כדי הטיפול שבוצע בי... דלקת התפשטה בשאר החלקים, מה שגורם לי מן הסתם לכאבים עזים, ללא יכולת לישון כמו שצריך אפילו., ויחד עם זאת אני עדיין מדממת (נאמר לי שתוך כמה שעות יפסק...עבר כבר חודש...) יותר מזה בטיפול עצמו היה אמור להוציא משהו...הוא לא הוציא, אלא דחף אותו עמוק יותר... מה עלי לעשות? אגב, חברה ששמעה מה שאני עברתי, נשבעה לי שגם בה הוא ביצע משהו דומה,והיחס גם לה היה משפיל... ואמרה לי בואי נעשה יד אחת ונתבע אותו. לעומת זאת חברות אחרות שלי ומשפחתי המליצו לי שלא, כדי שהיא תתבע אותו בנפרד, וכך יהיו ריבוי תלונות. מה עלי לעשות? אני עדיין לא סיימתי את הבעיות שלי, ומקבלת כרגע כמה סוגים של אנטיביוטיקה חזקה מאוד...שמרדימים אותי .... בקושי מתפקדת...

25/06/2005 | 10:31 | מאת:

קולתום שלום קשה להמליץ מהתיאור שלך אם יש לך עילת תביעהץ מומלץ כי תפני לעו"ד המתמחה בתביעות רשלנות רפואית.