"סיבוך" בניתוח

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

21/06/2005 | 21:22 | מאת: רחלי

שלום, לפני כשלושה שבועות עברתי ניתוח פריצת דיסק, לאחר הניתוח כשהייתי כבר במחלקה הגיע הרופא המנתח שלי, והשאלה הראשונה שלו היתה האם אני מסוגלת להזיז את הרגליים, מסתבר, על פי דברי הרופא, שתוך כדי הניתוח הם פגעו במעטפת קרום הנוזלים של עמוד השדרה. השתחררתי לאחר יומיים שהייה בבית החולים, ולתדהמתי (אמנם רק כשהגעתי הביתה) גיליתי שמכתב השחרור הינו טיוטא (הופיע בצורה זאת ***טיוטא***), מה עוד שללא פירוט הסיבוך שהתקיים תוך כדי הניתוח. פניתי לרופא המטפל שלי שפנה לבית החולים לקבלת מכתב שחרור מקורי - עד היום, כאמור שלושה שבועות לאחר הניתוח - טרם התקבל מכתב השחרור. ב-27 לחודש אני אמורה להיות בביקורת - מבקשת את עצתכם הכוונתכם מה עלי בדיוק לדרוש כשאהיה בבוקרת. תודה - רחלי

25/06/2005 | 10:14 | מאת:

רחלי שלום בד"כ מי שכותב את מכתב השחרור הנו המתמחה. אם ארעה תקלה במהלך הניתוח הדבר חייב למצוא ביטוי בפרוטוקול הניתוח ובמכתב השחרור. מומלץ לעשות תרשומת מפורטת של האירועים בבית החולים, ולבקש לעיין בפטיכל הניתוח.

25/06/2005 | 10:14 | מאת:

רחלי שלום בד"כ מי שכותב את מכתב השחרור הנו המתמחה. אם ארעה תקלה במהלך הניתוח הדבר חייב למצוא ביטוי בפרוטוקול הניתוח ובמכתב השחרור. מומלץ לעשות תרשומת מפורטת של האירועים בבית החולים, ולבקש לעיין בפטיכל הניתוח.