בולדוזר ערוץ 2

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

21/06/2005 | 15:26 | מאת: בולדוזר ערוץ 2

התכנית בולדוזר בערוץ 2 עורכת בימים אלו תחקיר בנושא קופות החולים. אם את/אתה מרגישים כי נעשה לכם עוול ע"י הקופה או שאתם לא מצליחים לקבל את המגיע לכם נשמח אם תפנו אלינו [email protected]

04/12/2005 | 14:16 | מאת: חיים

שלום מיקי. רציתי לפנות אליך בבעיה מאוד כואבת לי ובטח לעוד אנשים כמוני. אני בחור נכה בצורה פיזית מאוד קשה, בעבר גרתי במעון "נכים גילה בירושלים". לפני כשנה וחצי עברתי להתגורר בקהילה ברחוב שמעוני בירושלים. המעבר הזה שינה לי באופן משמעותי את איכות החיים. לטובה ברוך ה'. היום אני גר בדירה ועובד זר מסייע בצרכים היומ-יומיים שלי, בבנין שבו אני גר מצויים עוד נכים שגרים כמוני עם עובד זר. הכל טוב ויפה, אך ישנה בעיה אחת שנורא מציקה לי ובעצם לכולם פה. בעיית הנגישות, לעמותה שלקחה על עצמה להוציא לפועל את הרעיון המדהים הזה אין תקציב לעשות לבנין מעלית. ככה יוצא לנו הנכים,כל שעות היממה להיות תקועים בעל כורחנו בדירות בלי אפשרות לצאת לשאוף אויר. אודה לכם אם תנסו לעזור לנו בדרך כלשהי. האיימל שלי: [email protected] תודה מראש חיים כהן