רשלנות של רופא שיניים

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

21/06/2005 | 14:54 | מאת: אירית

רציתי לדעת מז רשלנות רפואית של רופא שיניים מאחר וטופלתי אצל רופא שלא עשה עבודה טובה ועכשיו צריך לעשות את כל העבודה מחדש אבל אני לא מעונינת שאותו רופא יבצע את התקון כי רוב הסכויים שהטעות תחזור על עצמה. האם אני יכולה לדרוש מרופא פצוי כספי מאחר ואני לא רוצה שהוא יטפל בי יותר. תודה.

21/06/2005 | 20:56 | מאת: א.

אצל רופאי שיניים הבעיה כפולה: בד"כ הבעיות מופיעות הרבה זמן אחרי הטיפול, ואז לכי להוכיח שאכן הטיפול היה לקוי ולא שהיתה התדרדרות במצב הפה ללא קשר. כך או כך, כפי שכתוב בכתבה: כשלון טיפולי בלבד אינו בהכרח רשלנות, יש צורך בהוכחה משפטית לכך.

22/06/2005 | 08:56 | מאת: אירית

ומה אם הטפול נעשה רק לפני שלושה חודשים ?