תעונת עבודה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

21/06/2005 | 11:24 | מאת: naomi

שלום, בעלי לפני כשבועים בזמן עבודה נפל מגובה 2,5מ' כשהסולם התקפל לו, במיון בבדיקות גילו ששבר עגן היריכיים ומרפק, אחרי כמה ימים נותח ועגנו חובר בברגים, יד עד רגע זה גובשה ואולי גם יצטרך לנתח אותו בבו העט. היום יועבר לבית חולים שיקומי לתקופה מסויימת ובכלל אסור לו לדרוך על רגלו 1,5-3 חודשים מהניתוח בכלל ואחרי זה יעבור עוד פיזיוטרפיה כולל יד מה קורה איתי ועם 4 ילדים קטנים שנשארנו בלי שום הכנסה? איזה זכויות יש לנו שאבא לא מתפקד כמו קודם ולי אין אפשרות לעבוד כי אני מטפלת בתינוקי חולה כליות? מחקה לתשובה שתעזור לנו לצאת מהביעה תודה

21/06/2005 | 20:59 | מאת: א

אין קשר לרשלנות רפואית. צריך לפנות לביטוח לאומי

21/06/2005 | 22:48 | מאת:

נעמי שלום נסי לפנות בתביעה לביטוח הלאומי כמו כן פני לשירותי הסעד ברשות המקומית. אם התאונה היתה בעבודה והיתה רשלנות כתוצאה ממנה נפל בעלך יתכן וניתן לשקול תביעת נזיקין.