יחס בלתי הולם של רופא

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

30/01/2001 | 23:15 | מאת: הנפגעת

שלום רב! יש לי שאלה שעלולה להישמע קצת מגוכחת, אבל אני חייבת לשאול אותה: האם קיימת כתובת כלשהי לתלונות על יחס גס ומעליב של רופא בבי"ח כלפי החולה ומשפחתו, וכל זה מבלי לחשוש מנקמה של אותו הרופא? בתודה מראש! אחת שנפגעה מיחס מחפיר!

08/02/2001 | 17:17 | מאת: adi

הנפגעת, השאלה שלך היא ממש לא מגוכחת. משרד הבריאות ואם צריך אז גם בתי המשפט. עדי

08/02/2001 | 21:25 | מאת: הנפגעת

שלום עדי! תודה על התשובה. אם יתעורר הצורך אכן אפנה לשם. כל טוב!

08/02/2001 | 22:39 | מאת:

לנפגעת שלום, להתנהגות גסה ומעליבה אין מקום בשום מערכת יחסים לא כל שכן ביחסי רופא-מטופל. הייתי מציע לך לפנות למנהל המחלקה בבית החולים ולהתלונן בכתב, העתק המכתב תוכלי לכתוב למשרד הבריאות, לממונה על תלונות הציבור, פרופ' שמעון גליק, רח' בן טבאי 2 ירושלים. עליך לדרוש לדעת מה קרה עם תלונתך ולבקש דין וחשבון. מקווה שלא תיפגעי עוד.

12/02/2001 | 00:54 | מאת: הנפגעת

תוגה!

12/02/2001 | 00:56 | מאת: הנפגעת

תודה!