רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

10/01/2001 | 18:30 | מאת: רונן

לפני 10 שנים הגשתי תביעה בקשר לסרטן העור נגד מ.הבריאות,וד"ר רות ישועה,אשר ניתחה אותי לשווא 6 שנים 10 ניתוחים,זכיתי בתביעה,עבודתה של העורכת דין שלי היתה רשלנית וטיפשית לחלוטין,אולם הכניסה לכיסה 60000 שח.חתמתי על כתב ויתור וקיבלתי כספי,מאז אני ממשיך לסבול האם אני להגיש שוב תביעה משפטית,יש לי צינורית JONSE בעין ואני סובל מאד,גם מכאבי ראש קשים הפרשה הסתיימה בביהח.היה לי סרטן BCC MORPHEA FORM NYU ב-NYC . אשמח לתשובתכם, הסובל,,רונן

19/01/2001 | 09:46 | מאת: טליה

אם תבעת, וזכית בתביעה, וקיבלת את הפיצויים וחתמת על כתב ויתור - על מה אתה תובע שוב, בדיוק? אין עילת תביעה שנקראת "אני לא מרוצה ממה שקיבלתי ורוצה עוד כסף". הפיצויים, עד כמה שזה ישמע לך "מפתיע" - לא מפסיקים את הכאב והסבל והעצבים על הרופא הרשלן. הם רק אמורים לתת פיצוי מסויים עליהם, ולממן טיפולים שנדרשים עקב זאת, וכדומה. אם יש לך תחושה שעורכת הדין שיצגה אותך התרשלה, ובגלל זה קיבלת פחות ממה שמגיע לך, ואתא יכול גם להוכיח את זה - תתבע א ו ת ה. זו כבר באמת לא אשמתה של הרופאה ובית החולים.