אחריות בית החולים פרק ב'

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

03/01/2001 | 09:07 | מאת: adi

שלום לעו"ד ולכולם. אני לומדת בקורס "פרחי רפואה" בשיקום באיכילוב. כדי להתקשר הביתה אני צריכה להכנס לאחת המחלקות. מה אני עושה, מצלצלת על הפעמון ונכנסת. מיותר לציין שאיש אינו שואל למעשיי. עדי

03/01/2001 | 21:57 | מאת: אהרון

שלום עדי ! אפשר לקבל בבקשה, פרטים על "פרחי רפואה" ?

03/01/2001 | 23:01 | מאת: adi

לאהרון שלום רב, הפרטים שאני יכולה לתת לך הם חלקיים בלבד. אלה הם קורסים שמועברים למתנדבי מד"א ע"י סטודנטים לרפואה בתחומים שונים. הקורסים נערכים בבתי החולים ברחבי הארץ בשיתוף עם המחלקות השונות. עדי

04/01/2001 | 00:31 | מאת:

עדי שלום, אכן יש פגמים בשמירה על פרטיותם של החולים במחלקות מסוימות בבתי חולים, במקרים רבים אין שמירה על נוהלים הקבועים בחוק זכויות החולה. אך אילו הכל היה בסדר כיצד היית מתקשרת הביתה? והפורום הזה היה מיותר.

14/01/2001 | 12:38 | מאת: שיר

?

10/01/2001 | 11:32 | מאת: raaz

לעדי שלום גם לבית פרטי אפשר להיכנס כמיתחזה של טכנאי או כל נותן שרות אך סביר להניח שהיית בחלוק לבן וכן גם נותן שרות עם תג זיהוי אז חבל על הזמן אנחנו טוחנים מים.................. בייי רז

10/01/2001 | 16:50 | מאת: adi

לרז שלום, אתה צודק לגבי בית פרטי. דרך אגב, הייתי עם מעיל כחול. עדי