התיק הרפואי לאחר פטירה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

21/08/2000 | 04:31 | מאת: דון

ליונתן שלום! אבי עבר ניתוח מעקפים ממנו יצא שבר כלי ונפטר כעבור מס' שנים מועט היה צעיר יחסית ופעיל פיסית לפני כן לאחר הניתוח יכל ללכת מטרים ספורים בלבד והרגל היתה מתנפחת כתוצאה מכך למעשה נשאר בבית כל הזמן מתרוצצת במשפחה שמועה כי לאחר הניתוח כאשר שכב בטיפול נמרץ בו אמורים להשגיח עליו היה לו דום לב או משהו אחר בכל אופן שמו לב לכך רק אחרי חצי שעה [מה שאומר שההשגחה הלא היתה בפעל מספיק טובה] ועקב כך הוכנס לניתוח נוסף עוד לפני שהתאושש אבי נפטר לפני 10 שנים האם ביכולתי לקבל את התיק הרפואי של האשפוז והניתוח אם כן כיצד ומה אני נדרש להציג לשם כך אני הנני בנו השאיר בת נוספת [אחותי] ואישה [שניה אשר איננה אמנו] בתודה מראש

23/08/2000 | 01:11 | מאת: רופא

,,,,תתבישו לכם, כולכם על השאלה, והרמזים. תגידו תודה על מספר השנים שהאבא קיבל במתנה.

23/08/2000 | 01:45 | מאת: דון

האדם היה בריא ונעשה שבר כלי כפי שאמרתי יש שמועות שהיתה רשלנות מדרגה ראשונה לא קבעתי זאת ברצוני לבדוק זאת וע"כ ברצוני לעיין בתיק - מה רע מצאת בזה?! הרי לא האשמתי אני רק מבקש לבדוק אלו לא רמזים לא רמיזות ולא האשמות כל אשר אני רוצה הוא לבדוק אחרי אבדוק אוכל לומר לך את עמדתי כרגע אין לי כל עמדה מעבר לרצון לבדוק עוד לידיעתך: אחרי הניתוח חייו לא היו חיים כלל מצבו לפני הנתוח היה מצוין כך שהניתוח רק הרע את מצבו מ-א-ד ה-ר-ע את מצבו וסביר מאד שגם קיצר את חייו לידיעתך בלבד ניתוח מעקפים הנו ניתוח אשר לאחריו האדם יוצא כמו חדש ישנה טעות אנוש שיכולה לקרות ויכולה להיות הזנחה או רשלנות פושעת מה רע מצאת כי אבדוק זאת למרות תגובתך חסרת הרגש לחלוטין לא אחל לך שיקרה כזאת לך או למשפחתך