רשלנות רפאוית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

23/12/2000 | 15:49 | מאת: נורית

לפני כמה חודשים אמי עשתה ניתוח אפנדיצית כתוצאה מכאבים מתמשכים במשך חודשים ארוכים הניתוח נעשה בלייזר בבי"ח בפתח תקוה, לאחר כמה ימים הכאבים לא חלפו, אלא התגברו, למרות הכאבים המתמשכים הרופאים שחררו אותה הביתה ואמרו לה שהכאבים יחלפו בעוד כמה ימים, לאחר השחרור אמי הגיעה הביתה והכאבים המשיכו להתגבר ,למחרת שבנו לחדר מיון בטענה שהכאבים אינם מפסיקים ,בחדר המיון לא עשו לה סיטי ולא שוןם בדיקה אחרת על מנת לגלות מאיפה הכאבים ושיחררו אותה שוב. באותו יום בלילה המצב המיר עוד יותר ולכן נסענו למיון בתל השומר,בביה"ח אמרו לנו שמצבה חמור וצריך לעשות לה סיטי על מנת לבדוק מאיפה הכאבים, בסיטי התברר שיש לה חור גדול בקיבה ומיד הכניסו אותה לניתוח על מנת לסגור את החור(הרופא הזהיר אותנו מראש שיכול להיות שהיא לא תעבור את הניתוח) הניתוח עבר בשלום אבל עדיין הרופא היה בספק לגבי ההחלמה לאחר כמה שבועות של אישפוז בביה"ח מצבה התחיל להשתפר והיא שוחררה לביתה לפי דברי הרופא מה שגרם לחור בקיבה הוא הלייזר שהשתמשו בו בניתוח של האפנדיצית ואם לא היינו מגיעים בזמן היא לא היתה איתנו כעת אני מבקשת ממך שתמליץ לי על עו"ד טוב שעוסק ברשלנות רפואית באזור ת"א או איזור בקעת אונו בברכה נורית

28/12/2000 | 23:31 | מאת:

נורית שלום, תוכלי ליצור עימי קשר למשרדי 02-6529990 ואמסור לך את המידע שאת מבקשת.