מדוע לא מתאים לי הסרוקסט?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

19/03/2003 | 22:41 | מאת: אבי

יש לי בעיה לקחתי לפני מיספר חודשים סרוקסט דרך מירשם של פסיכולוג לקחתי את הכדור וכעבור מיספר ימים היו לי תופעות לואי כמו סחרחורות כאבי ראש שילשולים פשוט לא הרגשתי טוב מהכדור הזה .השאלה היא האם אלו התופעות של הכדור הזה? האם להמשיך ליטול אותם?אוו שיש כדור חילופי?

20/03/2003 | 11:56 | מאת: דר רן לין

ראשית זה לא בדיוק הפורום אבל אני - העונה האקרעי - משתמש באפשרות זו כדי להסביר לך שני דברים. אם יש תופעות לואי - הפסק כל לקיחת התרופות - זה כלל ראשון. ולא מחליפים תרופות מייד

22/03/2003 | 22:23 | מאת: טליה

פסיכולוג לא יכול לתת מרשם לתרופה. רק רופא יכול, אם כי יתכן שבהמלצת פסיכולוג.