משך משפט ואמצעי זירוז

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

15/11/2000 | 19:27 | מאת: ירון

איבדתי את כף ידי הימנית בעקבות הזרקת גלוקוז (50%) מחוץ לוריד. הגשתי תביעה לפני למעלה משנה. החברה הנתבעת מושכת כל הליך כמיטב יכולתה. מה הם פרקי הזמן האופיינים לסיומם של הליכים מעין אילו. מה הם הדרכים החוקיות לזרז הליכים ולצמצם את פרק הזמן להכרעה. עולים בראשי רעיונות מגוונים לעודד את התהליך בחינת חוקיותם תוכל להיעשות במסגרת הפורום?

15/11/2000 | 23:47 | מאת:

ירון שלום, רבים וטובים כמוך ניסו לזרז את תהליך המשפטי, ואני מאחל לך הצלחה. תשובה לשאלתך תלויה בגורמיםומשתנים שונים רבים, כגון באיזה בימ"ש הוגשה התביעה, מי השופט, האם מוצו ההליכים המקדמיים, האם בית המשפט יפצל את הדיון לשאת האחריות והנזק ועוד כהנא וכהנא שאלות המשפיעים על ההחלטות שצריכות להתקבל בדיון המשפטי. אני מניח שחלק מהתשובות יוכל לספק לך עורך הדין שלך.