טיפול כושל?

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

31/10/2000 | 04:06 | מאת: נטע

עקב בלט דיסק טופלתי באופן פרטי ע"י פזיוטרפיסט . מצבי הוחמר ובצילום חדש אובחנה פריצת דיסק. כיצד עלי להוכיח שהנזק נגרם עקב המניפולציות שעשה לי הפזיוטרפיסט ? הוא לא נתן לי קבלות על התשלום שקיבל , כיצד הוכיח שהוא טיפל בי ? האם זו עבירה כשלעצמה?

31/10/2000 | 23:28 | מאת:

נטע שלום, טיפול רפואי לחוד, וקבלות על תשלום לחוד. על הפיזיוטרפיסט היתה חובה לתעד את הטיפול הרפואי שנית, אם לא עשה זאת הוא הפר את הוראות חוק זכויות החולה. כמובן שהיה על הפיזיוטרפיסט כנותן שירות לתת לך קבלה, ואת זכאית לדרוש זאת ממנו, אך אין בעצם התשלום הוכחה כי התרשל בטיפול שנתן.