ספר

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

12/08/2000 | 18:37 | מאת: רונית

שלום לך. אם תוכל לעזור לי ולומר היכן אני אוכל להשיג חומר על רשלנות סיעודית של האחיות. בתודה רונית.

20/08/2000 | 22:11 | מאת:

רונית שלום, רשלנות סיעודית של אחיות נבחנת על פי אותם קריטריונים של בעלי מקצוע כגון רופאים, עורכי דין ומהנדסים, הרשלנות נקבעת ע"פ אותם סטנדרטים התנהגותיים המקובלים אצל אחיות. למיטב ידיעתי יש ספר אחד בעברית הדן ברשלנות סיעודית ספר שנכתב בידי אמנון כרמי, בהוצאת "תמר" משנת 1984, בנוסף תוכלי למצוא את המידע המבוקש בספרים הבאים: - דין ופסיקה במשפט הרפואי, תשנ"ט - 1999 בהוצאת אבי ספרי משפט - רשלנות רפואית, תש"ן- 2000, בהוצאת פרלשטיין - גינוסר. אשמח לסייע בכל מידע נוסף.