הנעת תהליך תביעה בגין רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

08/08/2000 | 09:24 | מאת: joe

שלום רב ברצוני לברר עבור משפחת נפטר משחמת הכבד. אובחן מקרה של וירוס בכבד,לא ניתן טיפול ספציפי לאורך כשנתיים,לאחרונה החליט מומחה למחלות כבד על הצורך בהשתלת כבד דחופה.ויומיים לפני ההשתלה החולה נפטר. שאלתי היא איך וכיצד ניתן להניע תהליך של בדיקת התיקים הרפואיים של החולה על מנת לגלות האם הייתה כאן רשלנות רפואית והאם תחילת התהליך דורש פנייה לעו"ד. אודה לך על התיחסותך.

19/08/2000 | 22:44 | מאת:

joe שלום, זכותה של משפחת הנפטר לעיין בתיק הרפואי, השגת תיקו הרפואי של הנפטר לצורך בירור אפשרות של תביעה ברשלנות רפואית יכולה להעשות באמצעות עו"ד אך אינה הכרחית בשלב ראשון, עליך לקבל צו ירושה או צו קיום צוואה ובאמצעותו לפנות למוסד הרפאי לצורך השגת התיק הרפואי. בהצלחה.