רשלנות לפני ובזמן הלידה

דיון מתוך פורום  משפט ורשלנות רפואית

26/07/2000 | 08:18 | מאת: איילת

ילדתי תאומות בשבוע 27 להריון. כבר בשבוע 24 סבלתי מצירים מוקדמים ואושפזתי במחלקה לסיכון גבוהה. כל יום היו מגיעים רופאים בודקים מה קורה ואם הצירים טיפה ירדו מהממוצע היו שולחים אותי הביתה. בתוך 3 שבועות חזרתי הביתה 3 פעמים בטענה שהצירים עברו ואני יכולה ללכת היתה. בפעם האחרונה שחזרתי אושפזתי במחלקה קיבלתי טיפול מונע דרך הוריד ובלילה מבלי שאף אחד יראה או יבחין התנתקה לי האינפוזיה מהיד וככה שכבתי לילה שלם בלי טיפול. לאחר יום ילדתי תאומות במשקל של פחות מ-800 גר'. כמה ימים לאחר הלידה התברר כי אחת התאומות סובלת מ-CP ושיתוק ביד ימין. לדעתי השיתוק נובע ממשיכה לא נכונה של אחד הרופאים בעת הוצאת הילדה מהבטן - הלידה נעשתה בניתוח קסרי. לדעתי במקרה האישפוז ובמקרה הלידה מדובר ברשלנות רפואית האם גם אתה חושב כמוני?

26/07/2000 | 11:04 | מאת:

איילת שלום, בהחלט יש מקום לבדוק אם יש מקום לתביעה, אוכל לתת לך חוות דעת מוסמכת יותר לאחר עיון ברשומה הרפואית שבה יש תיאור האירועים בסמוך ללידה. לצורך כך עליך ליצור עימי קשר לדואר אלקטרוני [email protected] ואסביר לך את הפרוצדורה.

30/07/2000 | 08:02 | מאת: איילת

עו"ד יונתן דיוויס שלום, ניסיתי ליצור איתך קשר ללא הצלחה אודה לך אם תנחה אותי יותר לגבי מה לעשות דרך האימל או בכל צורה אחרת שתבחר תודה איילת