הזעת יתר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

27/02/2007 | 15:17 | מאת: אורית

שלום רב, אני מעוניינת לעבור טיפול נגד הזעת יתר ע"י רופא מומחה. האם עלי לחפש נוירולוג, או התמחות אחרת ?

28/02/2007 | 08:08 | מאת:

שלום רב יש מספר אופציות טיפוליות , אצל כירורג פלסטיקה או אצלצ נוירולוג שמזריק רעלן הבוטולינום . קודם כל נכון להבדק כדי לברר סיבות לתופעה (בעיה משפחתית, נוירופטיה ) שיטת הניתוחים הנה יעילה אך קרוכה בתופעות לא נעימות ולא הפיכות בהמשך . מניסיוני האישי כמזריקה בוטולינום שנים ,אני ממליצה את שיטת ההזרקה של BOTOX לכפות ידיים ורגליים , לבית השחי ופנים , כשיטה חסרת תופעות וסיכונים ויעילה מאוד . יש לקחת בחשבון עלות הגבוה של החומר כאשר זה לא טיפול כלול בסל הבראיות עדיין . כל טוב