נימול בידיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

27/02/2007 | 08:05 | מאת: מירב

שלום, במשך ההריון החל משבוע 33-34 התחלתי להרגיש נימול בידיים, בגלל שזו תופעת לוואי שכיחה בהריון לא עשיתי דבר בנושא וגם לא דאגתי. כיום 7 שבועות אחרי הלידה עדיין חשה נימול, אמנם בעצמה נמוכה יותר אבל הוא קיים. האם כתוצאה מההריון יש לי נזק? האם זה צפוי להשתפר מאליו? או שמא יש לבצע בדיקות נוספות?

28/02/2007 | 07:40 | מאת:

שלום רב לאחר 9 חודשים של לחץ מתמשך על עצבי התעלה של שורש כף היד צריך בד"כ יותר זמן (עד 2-3 חודשים ) שהמשקל יורד משמאותי ויחד עם זה גם הלחץ על העצבים אלה . אם לאחר 2-3 חודשים לא ירדת במשקל ועדיין יש נימול צריך לגשת לבצע בדיקת EMG . לא הייתי נלחצת קודם . כל טוב