כאבי ראש סחרחורות ובחילות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

13/12/2006 | 20:12 | מאת: רחל

שלום רב בחודש וחצי האחרונים כאבי הראש מאוד מאוד חזקים אצלי והם גם מלווים בסחרחורות ובבחילות .בצעתי את רוב הבדיקות כולל ENG בדיקת ראייה ,בדיקות דם כלליות ומקיפות וכן צילום CT וכולם יצאו תקינות גם הנוירולוג לא מצא שום בעיה ,אבל המצב נימשך ואף אחד לא יודע לתת תשובה במה הבעיה וממה כל זה נובע. כמו כן בדיקת אוזניים ויציבות לא נתנו שום תשובה לנושא. אני כבר מיואשת כי אני ממש במצב של אי תיפקוד. מה לעשות ואל מי לפנות ? מבקשת עזרה בהקדם האפשרי. תודה רבה מראש

16/12/2006 | 23:01 | מאת:

שלום רב כאב ראש מטריד במשך מספר שבועות ללא מימצא נוירולוגי בבדיקות , ועוד כולל סחרחורות ובחילות יכול להיות צורה של מיגרנה , וללא ספק דורש טיפול תרופתי . תלוי האם מדובר בכאב יומי , כרוני או התקפי . צריך לברר הרגלי שינה ואוכל , בנוסף לבירור מחלות . בעיות שיניים , פרקי הלסת , הפרעות שינה , עייפות , סינוסיטיס או הפרעות ראיה . כשאי לחזור לנוירולוג לקבל טיפול תרופתי במהלך הבירור האחר . כל טוב