הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

14/09/2006 | 11:33 | מאת:
שלום רב, אנו שמחים ליידע, אתכם, הגולשים, על פתיחתו של פורום נוירולוגיה, לו היה ביקוש רב מצדכם בחודשים האחרונים. מקווים כי הפורום יסייע לכם. צוות האתר
14/09/2006 | 12:31 | מאת: הראש לא מתפקד

שלום רב וטוב עשיתם. אני בת 43 בריאה ואוכלת מזון אורגני,בשר,יין, הבדיקות כלליות תקינות,סי טי ראש תקין, מעשנת,כדור שינה נוקטורנו, איבוד זיכרון לתווך קצר,עירפול מידי פעם,אין תחושת זמן,אין תחושת תזוזה ( הזמן נהיגה לא מרגישה נסיעה) מצבי רוח,חוסר תאבון,ראיה כפולה וראש כבד לפעמים,קושי להיתרכז.תחושת היי וסיחרור. נא התיחסותך תודה