שלום,עברתי בדיקת מיפוי מח -SPECT ויש לי כמה שאלות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

19/11/2006 | 19:06 | מאת: ליאור

קיבלתי תתשובות של הבדיקה והם אומרים כך: יש לראות פרפוזיה נמוכה קלה לאונה טמפורלית ואונהפריאטלית אחורית משמאל. רק יום שישי הרופא יוכל להגיד לי מזה אומר ואני לחוץ לדעת כבר עם אפשר בבקשה הסבר מזה אומר איפה הנזק ואיך ניתן לשפר תנזק שניגרם ...

22/11/2006 | 08:33 | מאת:

שלום רב פרפוזיה הכוונה הספקת דם לאיזור , ניראת פרפוזיה מופחטת במוח השמאלי שלך , האם עברתה פעם אירוע שם ? או ידוע על חסימת העורק הקרוטיס משמאל ? אלה דברים שחייבים לבדוק , אם אין תשובה בבדיקת DUPLEX צווארי ניתן לברר TCD בדיקת דופלר של כלי הדם המוחיים שמגיעים לאזור טמפורו-פריאטלי משמאל . כל טוב

22/11/2006 | 21:55 | מאת: ליאור

עברתי תאונה עם אופנוע ניכנסתי עם הראש בשמשה של אוטו אחרי שנה של התאונה התחילו לי כל מיני בעיות כניראה שזה קשור לתאונה כי אין שום דבר אחר שאלתי היא במה זה משפיע עליי שיש זרימת דם נמוכה למוח השמאלי? ואיך ניתן לסדר את זה?