תרופה נגד שבץ מוחי נוסף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

24/03/2009 | 13:19 | מאת: אלעד

בת זוגתי עברה שבץ מוחי קל לפני כ-3 חודשים, היא בת 35 ורציתי לדעת מהו הטיפול הטוב ביותר שהיא צריכה לקבל על מנת למנוע שבץ מוחי נוסף

24/03/2009 | 19:37 | מאת: נאווה

כששאלתי את אותה שאלה חברים ורוםאים קיבלתי את התרופה פלוויקס כתשובה. זאת תרופה שגם מונעת התקפי לב שמופיעים הרבה פעמים אחרי שבץ מוחי. ממה שאני יודעת היא נמצאת בסל ומסוסדת על ידי קופות החולים. אתה יכול לכתוב בגוגל פלוויקס ויעלו לך המון כתבות עליה. לי זה עזר מאוד להחליט. מקווה שגם לך. רק בריאות

29/03/2009 | 19:10 | מאת: נאווה

הוא המליץ מאוד על פלוויקס וגם אמר שהיא בסל התרופות. סיפר על כך שהרבה פעמים זו תרופה שמצילה חיים. תודה רבה! אשמח לדעת אם לעוד מישהו יש ניסיון עם שבץ מוחי, רוצה לשתף....