מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

31/07/2008 | 00:00 | מאת: לילי

בתי בת 16. היא סובלת ממיגרנה כ-4 שנים הפרעות בראיה ולאחר מכן כאבי ראש המלווים בבחילה.. עדיין לא ביקרה אצל נוירולוג. האם כדי לאבחן מיגרנה היא תידרש לעשות צילום או סי. ט י? כיצד בד"כ מאבחנים מיגרנה?

20/08/2008 | 07:46 | מאת: לא רופא

שלום רב, מיגרנה בדר''כ מאובחנת ע''פ הסיפור (התלונות) של החולה, בבדיקה הנוירולוגית לא יהיו ממצאים וגם ב CT לא נראה דבר, לעיתים שהנוירולוג מאבחן במיגרנות הוא שולח ל CT במידה ואין שיפור לאחר טיפול תרופתי ע''מ לשלול אופציות כגון גידולים וכד'. מיגרנה היא תורשתית. פנון לרופא להערכה! בהצלחה!