לחץ בחצי פנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

27/05/2008 | 21:25 | מאת: אתי

שלוםאני בת 29 בריאה בד"רכ חוץ מפעילות יתר של בלוטת התריס מאוזן לאחרונה החל לי כאבים חזקים בגב העליון כולל צוואר ואז מופיע לי תחושה של זרם ברגל שמאל כולל כףיד שמאל וזרם בראש כמעין שרפה בראש וחצי פנים שמאל באותו הרגע כואבים כאילו מתוחים הייתי בבדיקה נוירולוגית במיון שאמרו שאין בעיה נורוליגית הלכתי לאורטופד שהפנה אותי לפזיוטרפיה הענין שעשיתי פזיוטרפיה יום אחד זה עבר וחזר שוב בעוצמה חזקה יותר האם יש להניח שזה מהצוואר בלבד או שעליי לפנות לנוירולוג מומחה? יש לציין שאופטלגין מוריד קצת מהכאב אך התחושה הכבדה בראש נשארת לכמה שעות וגורם למין סחרור קל לשניה ונעלם האם יש סיכון כלשהוא מה עליי לעשות חוץ מפיזיוטרפיה? אשמח לקבל תגובה האם זה אכן בעיה שמצריכה נוירולוג תודה אתי

20/08/2008 | 07:48 | מאת: לא רופא

שלום, למען האמת תלונותייך לא נשמעות לי מתאימות לבעיות נוירולוגיות אלא לבעיות אורטופדיות. עם זאת, לא להסתפק בכך שמדובר בבעיה אורטופדית ולומר "פיזוטרפיה תפתור את זה" אם הכאבים ממשיכים ללא כל שיפור או הועיל במצבך המשיכי לבדוק, להיבדק, לבצע בדיקות ולטפל! בהצלחה ולבריאות!