אקוסטיק נאורומה?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

02/04/2008 | 23:11 | מאת: ש

אני שנים סובלת מטינטון באוזן שמאל, לחץ חזק באוזן ובראש בצד שמאל סחרחורות , עיקצוצים בפנים ובראש ב 2006 עשו לי mri לפני זה ct , בדיקות bera פעמיים הייתי אצל 3 רופאי אף אוזן גרון, 2 נוירולוגים , בדיקות דם , ועוד ולא מצאו כלום. קראתי באינטרנט על אקוסטיק נאורומה וזה פשוט נשמע כמו מה שיש לי כל הסימפטומים תואמים, האם לעשות את אותם בדיקות שוב, האם אפשר להמליץ לי מה לעשות הלאה, ואם זה כן זה האם זה כבר מאוחר מידי? תודה

06/04/2009 | 08:19 | מאת: אור

מתארגנת קבוצת תמיכה לחולי אקוסטיק נאורומה. בכל שאלה תהייה מצוקה התלבטות או רק כדי להגיד גם אני כאן.... הנכם מוזמנים לפנות למייל המצ"ב [email protected] אור