תוצאות CT מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

01/04/2008 | 20:19 | מאת: אמיר

שלום רב, שמי אמיר, בן 27, בריא. נשלחתי לבדיקת CT מוח בעקבות הפרעה בפעילות, בעיקר מימין (כך כתוב בהפניה). בין הממצאים של הבדיקה היו מס' 2 דברים שלא הבנתי ובפרט האם הם תקינים: (1) אוסטאומה בתאים אתמואידלים מימין. (2) עיבוי קל של רירית בסינוס המקסילרי משמאל. אודה להבהרות.

20/08/2008 | 07:58 | מאת: לא רופא

שלום, את הממצא הראשון קשה להסביר בלי לראות את הצלומים בעיניים ולבדוק בידיים. הממצא השני יכול להתאים לסנויסטיס - SINUSITIS (דלקת הסינוסים) הדורש טיפול אנטיביוטי.