חום יתר בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/12/2007 | 12:11 | מאת: חנה

בני בן ה-8 סובל מאד מכפות רגליים חמות ביותר. קשה לו להירדם בלילות. אפילו קרח לא עוזר. אמרו לי לשאול נוירולוג. מהי הבעיה? האם ניתן לטפל? אשמח לקבל תשובה, או יעוץ. תודה, חנה

31/12/2007 | 17:56 | מאת: אילנה

שלום רב, בתי בת 16 ומזה שנים סובלת מכאבי ראש חזקים, כשהיתה קטנה היתה מקיאה ועם סחרחורות עד עתה היא סובלת כאשר הרופא שמע "מיגרנה" הוא שלל מכל וכל. היא קיבלה לפני כ-4 שנים TEGRATOL במשך שנה שלמה, אך הכאב נמשך אחר עברה CT מח ונמצא תקין. לאחרונה קיבלה ELATROL והפסיקה בגלל שנמצא חיידק סטרפטוקוק. עתה עליה להמשיך עם הכדור. אבקש לדעת מה הכיוון לטיפול שקיבלה ועד מתי היא תנטול כדורים? אודה לכם על תשובתכם המהירה היות ובתי סובלת מאד!!!