הרדמות החלק השמאלי של הפנים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

06/12/2007 | 22:49 | מאת: טלי

מזה כחודשיים אני מרגישה שהחלק השמאלי של הפנים שלי נרדם. התחושה באה והולכת לסירוגין ובזמן האחרון אני מרגישה את התחושה הזאת באופן כמעט תמידי. פניתי לרופא שלי והוא נתן לי סידרה של בדיקות דם , כולן יצאו תקינות. זו תופעה חדשה שמעולם לא הייתה לי ואני מאוד מודאגת בגינה. יש לציין שהתחושה הזאת מתרחשת רק בחלק השמאלי של הפנים- סנטר, שפתיים , הלחי ואפילו אזור עין שמאל. יש לציין שאין סימנים חיצוניים לכך (צניחה של עפעף או שפה). מה זה יכול להיות?

28/07/2008 | 09:45 | מאת: ל.ב

מזה מספר שבועות חלק קטן בשפה התחתונה מצד שמאל כאילו רדם לשניה, התופעה עלמת ושוב חוזרת

24/01/2009 | 12:03 | מאת: נ

אני חייבת לציין שישי לי את אותן התחושת שכתבת גם בצד שמאל של הפנים גם אצלי זה מיתגבר כך כבר שבוע הרופא וזה מאוד מדאיג אותי אתמול הייתי אצל רופא משפחה והוא אמר שלא צריך לבדוק את זה כי לא מדובר בשיתוק בפנים אבל היום בבוקר כשהתעוררתי היו לי קפיצות לא של העין אלא של האזור מתחת לגבה גם לי הנושא חדש לגמרי