תלישת שיערות....

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

06/12/2007 | 12:11 | מאת: דידי

שלום, אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון יכול להיות שמדובר בפסיכאטריה אבל אנסה בכל זאת. אני בת 22 עד לפני כשבוע לא הייתי מודעת שאני בעצם מזיקה לעצמי ... אני נוהגת לתלוש שיערות בריסים ,בגבות, בשיער הקרקפת ולמשוך גם אותו , אני פשוט נשארתי כמעט ללא ריסים כשאני ללא איפור זה נראה נורא ,המון מרווחים בין השערות. אין לי מושג מה מושך אותי לזה אני כאילו צריכה תמיד להתעסק עם משהו עם הידיים, גם כסיסית ציפורניים נראה לי נכנס אצלי לאותה הקטגוריה. ,אני בחורה שנראת טוב וכשאני מסתכלת על עצמי ללא איפור נשבר לי הלב שהבאתי את עצמי למצב שכזה,חשוב לי לציין שאני יודעת בזמן המעשה שזה מזיק לי ובכל זאת ממשיכה. ממה זה נובע? ואיך ניתן להפסיק את זה לפני שאני מזיקה לעצמי יותר מידי? אודה על העזרה.

06/12/2007 | 14:15 | מאת: שנל

שלום לך להערכתי הסוגייה שייכת צלתחום הפסיכולוגיה / פסיכיאטריה . מומלץ לפנות לפסיכולוג קליני , אני מכיר אנשים שטופלו והמטרד הפסיק . חוץ מזה מדובר בסוג של התנהגות כפייתית קומפולסיבית וזה לא שייך לנאורולוגיה . ביי שנל משתתף בפורום