שאלה חשובה בקשר למגרננות דחוף!! סובלת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

29/11/2007 | 18:26 | מאת: אנה

אני סובלת במשך 4 חודשים מכאבים בגבות ללא חום. צילום סינוסים הייה תקין וכך גם בדיקת דם ועיניים קבעו לי תור רק לעוד חודש וחצי לינואר!!! אני ממש סובלת וזה פוגע לי בתפקוד נורא האם המצב יכול להחמיר בזמן הזה? האם את מכירה נוירולוג ילדים באזור תל-אביב שיש לו תור יותר מוקדם?

30/11/2007 | 11:18 | מאת:

שלום רב יש טיפול תרופתי להקלת הכאבים , ובמידה והמצב רע ניתן להגיע לחדר מיון , או לנסות לקדים את התור למומחה דבר שניתן לקבל ברוב הקופות . כל טוב

30/11/2007 | 13:44 | מאת: אנה

המצב קל עד בינוני אני לא יודעת מה לעשות האם ללכת לרופא משפחה?