כאב וחולשה ביד ימין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

26/11/2007 | 12:48 | מאת: אורנה ג.

שלום רב, לפני כשבוע כשהייתי בקולנוע לפתע הרגשתי כאב ביד ימין וחולשה מסוימת. היום זה שוב קרה לי בזמן נסיעה רגועה ( לא נהגתי ). החולשה המסוימת מלווה אותי כל היום, היא מתחילה במעלה הזרוע ועד כף היד. מה זה אומר? ומה עלי לעשות בעניין? תודה וכל טוב אורנה

30/11/2007 | 10:28 | מאת:

שלום רב הדבר הראשון הולכים לרופא משפחה באותו היום לבדיקה והפניה להמשך בירור . חולשה חוזרת בגפה יכולה להיות תופעה מרכזית , לכן חייבים בדיקה ומעקב . אם המצב קיצוני פונים לחדר מיון . כל טוב