דימנציה אצל אימי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

25/11/2007 | 15:01 | מאת: גלי

שלום רב. אימי בת 84 ובשנה האחרונה חלה אצלה בעייה בזכרון ובאישיות. היא אשה מאוד אינליגנטית ומשכילה. בחודשים האחרונים חלה התדרדרות בנושא. אני מאוד קשורה אליה ומאוד קשה לי עם זה (אני כל הזמן בוכה) האם אפשר להקל עליה במשהו? המון תודה

30/11/2007 | 10:15 | מאת:

שלום רב קודם צריך לאבחן האם מדובר בדמנציה ריאלית או פסאודודמנציה -שמלווה את הדיכאון , ולפי זה לבחור טיפול בנוגדי דיכאון ומשפרי זיכרון . צריך לקחת אותה לנוירולוג , לעבור מספר בדיקות וטסטים מנטליים ובהמשך לטפל בבעיה. כל טוב