דחוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

25/11/2007 | 08:28 | מאת: גלית

שלום אני אישה בת ,40 השבוע הרגשתי תחושה מאוד מוזרה,תחושת נימול ותחושה כמו לאחר טיפול שיניים אבל מאוד חלש, בספתיים שלי בצד ימין וחצי מהלשון.רופא משפחה בדק אותי אמר לי להנייך שתי ידיים על הבירקיים ולהרים ביחד את הידיים בעיניים עצומות,או להראות לו את השיניים ,ללחוץ לו את העצבאות בשתי ידיים,ועוד כמה בדיקות מהסוג הזה ואמר שהכל בסדר,ואין אירוע מוחי יום לאחר מכן הרגשתי כל הזמן תחושה מוזרה בפנים כמו שרירים קטנטנים שמתקווצים במיוחד הרגשתי את ההיתקווצות בגבות וסביב העיניים עיקצוצים בפנים ומעט בחלקים אחרים של הגוף.וקצה חוסר שיווי מישקל.היום לאחר 3 ימים כל הסימנים עברו .כמה ימים לפני הסימנים האילה הרגשתי לשנייה שיש לי בעין שמאל מין וילון לבן בדיוק כמן דלקת עיניים ,אני לא יודעת עם זה קשור, דרך אגב לפני כל המיקרה הזה עבר עלי שבוע מלא מתח וחרדות .רציתי לדעת האים להיות רגועה שאכן לא מדובר באירוע מוחי ,או כדאי להתעקש על אוד בדיקות עם יש בדיקה כזאת?האים סימנים האילה יכולים לבוא מבעיות בעמוד השידרה ?דרך אגב הרופא שלי היה מאוד בטוח בעצמו לא היה מוכן לשלוך אותי למיון או לתת לי C.Tמה דעתךעל כל הדברים האילה ,בבקשה תעזרי לי.בתודה

28/11/2007 | 08:27 | מאת:

שלום רב השילוב של הפרעת ראיה משמאל ונימול בפנים מימין מחייבת התיחסות , למרות שהכל עבר . הייתי ממליצה כן לגשת לנוירולוג ולעבור את הבירור שהוא ימליץ , יחד עם תוספת מדללי דם כמו אסםירין במידה שאת לא מקבלת . לא כל הרדמות זה אירוע מוחי אך אני מסכימה שבגיל 40 צריכים להיות זהירים יותר ולבדוק את הדברים לעומק . כל טוב