דחוף דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

25/11/2007 | 07:12 | מאת: דנה

שלום, בעלי בן 35 ואתמול בבוקר הבחנתי לראשונה בתזוזות (מעין רעידות) בצד ימין של הפנים שלו, מעל השפתים והלחי וכן הוא אמר שהעין קופצת לו מזה כמה ימים, הרעידות הללו המשיכו עד הערב. התופעות הללו הלחיצו אותי והמחשבה הראשונה שלי הייתה לכיוון ארוע מוחי, אז נסענו לטרם ושם שללו ארוע והפנו אותנו לניאורולוג , האם יש מקום לדאגה ? אגב גם הבוקר עדיין היו מעין רעידות מעל הצד הימני של השפתיים.

28/11/2007 | 08:21 | מאת:

שלום רב ישנה תופעה ששמה "ספזם " של שרירי הפנים שמאוד מעצבנת אך לא מסוכנת , ניראה שזה מה שיש לבעלך , הדבר יכול גם לעבור לבד , מחמיר עם מתח נפשי ומגיב לטיפול הרגעה . אם לא הנוירולוג יחליט לגבי טיפול בכדור או בהזרקת בוטוקס לשרירי הפנים כל 3 חודשים . כל טוב

28/11/2007 | 13:49 | מאת: דנה

שלום, התופעה עדיין ממשיכה לדעתי היא קצת פחתה , רופאת המשפחה אמרה לו שה אוליי וראלי וזה עובר תוך כמה זמן ואילו הניורולוגית היום אמרה שזה נובע ממתח ונתנה לו קלונקס חצי כדור פעמיים ביום למשך שבוע , מה את אומרת ?