בעיה נוירולוגית ?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

24/11/2007 | 12:02 | מאת: אברהם

שלום האם הליכה על קו ישר בוהן לעקב ש/מצליחים לעשות בעיניים פקוחות אבל לא בעיניים עצומות מצביעה על בעיה נוירולוגית כלשהיא ? ואיזו ? תודה

24/11/2007 | 12:12 | מאת: אברהם

בנוסף אני מרגיש מעט את האוזניים כאילו מלאות או לחץ קטן באוזניים. עמידה עם ידיים מושטות קדימה ועיניים עצומות - יציבה. באופן כללי בהליכה רגילה מרגיש טיפה לא יציב בעמידה על רגל תוך התכופפות אחת מעט חוסר יציבות. מה הכיוונים ??

28/11/2007 | 07:55 | מאת:

שלום לך רצוי שרופא יבדוק את ההליכה ולא אתה לבד , ככלל אם יש שינוי יציבה בין מצב של עיניים פקוחות לסגורות צריך לבדוק תקינות העצבים ההקפיים על ידי בדיקת דם , בדיקה נוירולוגית וEMG . כל טוב