חוסר התייחסות!!!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/11/2007 | 07:26 | מאת: למנהלת הפורום

שלום רב, תראי שלחתי כבר לפני שבוע שאלה לגבי טרשת, ההתעלמות הייתה בוטה גסה ומעליבה. אם אין לך תשובה בנושא אז אפשר לכתוב - אין תשובה!!! וזאת תושבה מתקבלת! את המייל שלי שלחתי לך ב 15.11.07 ואני ראיתי שענית למיילים ב - 18.11 ובאלגנטיות פשוט התעלמת משאר המייל שנכתבו שם. אנחנו אנשים מודאגים.. אשמח לראות קצת רגישות סיון

24/11/2007 | 08:12 | מאת:

שלום רב אני שמחה להגיב שיש מאת אנשים שמתיחסים למנהל הפורום בחוסר התיחסות וגסות רוח מסוג שלך . מדובר בעבודה בהתנדבות מלאה, שנעשת לפי הזמן והיכולת של כל אחד לטובת הציבור במטרה יחידה לעזור להתמודד עם שאלות ברפואה . היעוץ הזה כללי ולא מחליף את הטיפול השותף שכל אחד מקבל במזגרת שלו . לכן לכל מישכל כך מודעג שמוצא זמן לבודק באופן שיטחי ולדקוף ללא כל הצדקה את צורת העבודה של המנהל הפורום יש לפנות לכתובת אחרת .