סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

20/11/2007 | 18:57 | מאת: אורנה

בני בן 11.5 סובל בזמן האחרון מהתקפי ראש נוראיים המלווים בבחילות קשות . בCT ראש : בתשובה כתוב : הרחבה קלה באזור הנזופרינקס .התעבות רירית במערות הלסת בעיקר משמאל התעבות רירית במערת המצח מימין ומלאות ברוב המערה משמאל סטיה קלה של מחיצות האף. קונכה בולוזה דו צדדית . התעבות קלה של רירית בחלל האף.מבנה גרמי שמור. בקיצור : סימני סינוסיטיס פנסינוסיטיס . מה זה אומר ?

24/11/2007 | 08:02 | מאת:

שלום רב צריך לקחת את הילד מייד לטיפול אצל רופא אף אוזן גרון , לטיפול אנטיביוטי לפי החלטת הרופא לוריד או דרך הפה מכיוון שדלקת מפושטת של הסינוסים מביא מצב מסוכן בצד אחד וניתן לטיפול והחלמה מלאה . כל טוב

29/11/2007 | 13:32 | מאת: אורנה

בבדיקת של רופא אף אוזן גרון נאמר שלילד יש בעיה במחיצת האף אבל לא בעיה של דלקת האם זה יתכן כי הילד סובל מכאבי ראש