פולסים לא רצוניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

15/11/2007 | 18:41 | מאת: יוני

שלום. מעל לשנה אני מרגיש כאשר אני נמצא במצב מנוחה מן פולסים קטנים באזור הברכיים והזרועות. הם נראים לעין, אך אינם כואבים או מפריעים לתפקוד בצורה כלשהיא. האם הדבר יכול להיות קשור ללחץ נפשי ? (שאני כן נמצא בו לפעמים) או שאולי זה משהו פיזיולוגי ? אשמח לשמוע את חוות דעתך. בתודה מראש.

21/11/2007 | 18:58 | מאת:

שלום רב לא ברור לי מה ה"פולסים " , תחושה של דופק או תנועה . בכל אחד מהמצבים זה לא פיזיולוגי , צריך להבדק על ידי נוירולוג . כל טוב

22/11/2007 | 00:13 | מאת: יוני

אלו התכווצויות נראות לעין כאשר הן קורות באזורים ספציפים ( ברכיים וידיים) ובמהירות גבוהה