זרימת דם מוזרה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

13/11/2007 | 10:57 | מאת: דלית

בשבועיים האחרונים יש לי תופעה של הרגשה של זרימת דם מהראש לכיוון האוזן, כל הזמן באותו צד. העבודה שלי היא מול מחשב וזה קורה בזמן העבודה. אציין שאימי בת 60 עברה אירוע מוחי. האם זה משהו שצריך בירור? תודה.

18/11/2007 | 22:31 | מאת:

שלום רב אין כל קשר לתחושה שלך לבין האירוע של ההורים . הזרימה שאת מרגישה יכולה להיות דופק מכלי דם לחוץ או זרם מעצב לחוץ על ידי השרירים של הצוואר המכווצים ומאמצים על ידי תנוחה לא תקינה של הצוואר והראש מול מחשב לדוגמה . רצוי לבדוק ע"ש צווארי ולבצע מסג טוב או פיזיוטרפיה צווארית כל טוב