הירדמות הפרק העליון של האצבע בכף יד ימין

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

12/11/2007 | 14:49 | מאת: גיל

צהריים טובים, לפני כשבוע התעוררתי בבוקר כאשר הפרק העליון באצבע בכף יד ימין רדום בחלקו השמאלי בלבד. הדבר נמשך עד היום, כאשר ניגשתי לרופא המשפחה הוא ניסה לשלול את מחלת ms, למרות שבמשפחתי אחת הקרובות חולה במחלה. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, או כתוצאה ממה זה נובע? תודה על תשובתך המהירה.

18/11/2007 | 20:13 | מאת:

שלום רב אין כל קשר בין אירוע של נימול בפרק האצבע לבין מחלת MS !! עם או בלי קרובים עם המחלה . יש קריטריונים שמעלים את החשד למחלה ורצוי למסור לרופא המטפל לפנות אותך לנוירולוג לפני שמוצא מסכנות ומעלה רעיון לא תקין . כל טוב