אובדן תחושה ברגל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

08/11/2007 | 23:46 | מאת: אלון

שלום, אני בן 55 בריא בדרך כלל. בימים האחרונים הופיעה אצלי תופעה מוזרה של אובדן תחושה ברגל. זה התחיל מהברך ברגל שמאל, תחושה של צריבה. וזה המשיך לאובדן תחושה בחלק החיצוני של ירך שמאל מהברך עד המפשעה. עדיין יש לי תחושה בברך של צריבה ונימול. מה זה יכול להיות? האם זה דחוף? הזמנתי תור אצל נוירולוג אבל הוא יכול לראות אותי רק בדצמבר. התופעה הזו של אובדן תחושה נמשכת כבר שבוע. אודה לך מאוד על תשובתך. בתודה, אלון

12/11/2007 | 13:26 | מאת:

שלום רב הכתובת הראשונה יכולה להיות אורטופד ובדיקת גב תחתון שזה המקור הסביר ביותר שגורם לבעיות אלה ,כמו כן אם התופעה מחמירה רצוי לגשת לחדר מיון ולא להמתין חודש לבדיקה אמבולטורית , כל טוב