בעיות זיכרון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

05/11/2007 | 13:45 | מאת: מאי

שלום, אני בן 28 וסובל מבעיות זיכרון המלוות אותי מידי יום (אני שוכח היכן אני מניח חפצים, שוכח דברים בכל מיני מקומות, מאבד חפצים וכו'). אני מעוניין לשעת מהי הבעיה, האם קיים טיפול ולמי עליי לפנות? תודה מראש, מאי

09/11/2007 | 08:56 | מאת:

שלום רב לפי הסיפור מדובר בבעיות ריכוז יותר שכיחות בגילך . צריך להבדק על ידי נוירולוג ולעבר מספר טסטים לזיכרון ולריכוז לפני החלטה לגבי טיפול . כל טוב

09/12/2007 | 20:15 | מאת: גיטה

אישה בת כ- 60 סבלה פעם הראשונה בבעיית זיכרון לאחר שלא זיהתה את מיקומה ברחוב חשוב לציין שזהו הרחוב בו היא עובדת יותר מ- 30 שנה.השעה היתה שעת בוקר מוקדמת 6:30 לערך.היא לא הבינה היכן היא ונצטרכה לשאול יותר מפעם 1 היכן היא ואיך מגיעים לרחוב בו היא כבר היתה.