תחשות זרמים ונימול בפנים ובראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

22/10/2007 | 12:55 | מאת: juk

אני בת 40 מזה חודש ימים יש לי מן תחושת זרמים ונימול בצד אחד של הראש והפנים. זה לא משהו שכואב מאד, אבל זה מטריד ומשבש את ההרגשה הכללית. עליי לציין שלפעמים יש מן תחושה שמשהו חזק לוחץ על הפנים, האוזן והראש. אני עובדת שעות רבות מול המחשב, והצוואר כואב מידי פעם. אפילו אם אני נוגעת בראש או מגרדת אז מתחילים הזרמים. בבדיקת צלום עמוד שדרה צווארי הכל תקין והאורטופד אמר במן זלזול, שזה לא משהו שקשור אליו, אבל כתב באבחנה( CERVICALGIA (TRAPEZ PAIN ושאם לא יעבור שאני אלך לרופא נוירולוג. (עלי לציין שלא בדק אותי) אלא רק אמר לבצע כמה תנועות וזהו. רשם תרופות לכאבים ושלח אותי הביתה. האם מדובר בסטרס או חלילה משהו רציני יותר? אודה לך על תשובה מהירה

27/10/2007 | 20:10 | מאת:

שלום רב רשאית לא מובן לי אין הגעת לאורטופד כאשר יש זרמים בפנים ! צריך להגיע לנוירולוג לאיבחון קליני בהקדם , הזרמים שבנים אינם קשורים לצוואר ולאורטופד , כל טוב