רעידות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/10/2007 | 18:15 | מאת: מיכה

אבא שלי לקה בשתף דם במוח לפני שלושה חודשים .מאז הוא בתרדמת . עד לפני חודש הוא לא הזיז את הגפיים שלו אך מאז מתמתח , מזיז קצת את הגפיים העליונות והתחתונות . בימים האחרונים שמנו לב שרעד מהיר וקצר תוקף את הזרוע השמאלית שלו וכיומיים גם ראשו התחיל לרעוד מעט . הייתי רוצה לדעת מה יכול להיות מקור הרעד הזה .

25/10/2007 | 22:08 | מאת:

שלום רב צריך לברר עם המטפלים את כל הסיבות לפי בעיות הספציפיות שיש לו . ככלל רעד בגפה לאחר אירוע חשוד להתקף חשמלי , אפילפטי , לפי איזור הפגוע . יש גם רעד על רקע הפרעות בחום , מלחים בגוף , רמת הורמונים בגוף כל טוב ,