כדור דופאריד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

21/10/2007 | 00:37 | מאת: טובה

תודה על תשובתך. בדקנו במספר רב של בתי מרקחת ומצאנו כמות מאות קטנה של הכדור דופאריד. בכל בית מרקחת נאמר לנו שהכדור יצא מכלל שימוש ולא ישווק יותר. אמי מקבלת אותו בגלל תנועות בלתי רצוניות. בשיחה שקיימתי עם הרופא הגריאטר שמכיר אותה הוא המליץ על הכדור דקינט 2 מ"ג במשך שבוע ראשון כדור אחד ולאחר מכן להעלות ל- 2 כדורים ביום של 2 מ"ג. מאחר ואין אפשרות לקחת אותה למרפאה שרופא ניאורולוג יראה אותה, אני אודה לך באם תוכלי להציע לי מה לעשות? האם לתת לה את הדקינט? בתודה טובה

25/10/2007 | 21:46 | מאת:

שלום רב לא ניתן לטפל בבעיה רפואית דרך הטלפון או האינטרנט , כל זמן שלא ראיתי את החולה לא אוכל להמליץ על טיפול . אם אין אפשרות לקחת את החולה לנוירולוג אפשר לקחות אותו למיון או להזמין רופא הביתה . כל טוב