כדור דופאריד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

18/10/2007 | 17:11 | מאת: טובה

שלום, אמי בת 92 קבלה במשך כשנתיים כדור דופאריד. כעט נודע לי בבית המרקחת שהכדור יצא מכלל שימוש והשהרופאים הנוירולוגים קבלו עדכון על כך וכמו כן הנוירולוג צריך לתת מענה, איזה כדור ניתן לתת במקום הדופאריד. רופא המשפחה הציע להוריד את הדופאריד בהדרגה אך אינו יודע לתת דבר אחר במקום. מה עושים? טובה

20/10/2007 | 19:29 | מאת:

שלום רב לדעתי הכדור קיים , ישנו עדיין בספר תרופות של MEDIC מ2007 , צריך לברר בבית מרקחת אחר . לגבי החלפה צריך לברר לצורך מה החולה מקבלת את התרופה(טיקים , תנועו לא רצוניות !? ) ולפנות לרופא הנוירולוגי המטפל . יש תרופות אחרות גם אך צריך לברר האם ומה מתאים לה . כל טוב